Annons: Shoppa min stil

Linne
Linne
Kjol
Kofta
T-shirt
Pullover
Kavaj
Grå kavaj
Stickad klänning
Kofta
Väst
Pullover
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Slipover
Skjorta
Kofta
Kjol
Skjorta
Klännning
Kavaj
Kappa
Pullover
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Cape
Kavaj
T-shirt
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Slingbacks
Kofta
Linne
Kofta
Kofta
T-shirt
Vit blus
Väska
Knytblus
Knytblus
Klännning
Bag
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Blus
Satinkjol
Väska
Kappa
Byxor
Ankelboots
Kofta
Pullover
Kappa
Kofta
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
Basker
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Blus
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Jeans
Väska
Väska
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Tröja
Väska
Knytblus
Kofta
Blus
Väska
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Slacks
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Sneakers
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Kjol
12   120
39   280
44   433
37   410
38   415

Fredagskväll och valet 2018

Hej fina ni. Igår kväll var vi bara hemma och tog det lugnt. Jag hade verkligen sett fram emot en sådan kväll efter en intensiv vecka. Vi lagade tacos och såg filmen The Constant Gardener. Så bra! Hade inte sett den innan.

Jag var sjukt trött så redan vid tio kände jag för att sova. Då upptäckte jag att jag glömt minneskortet på jobbet och då Carl behöver använda kameran idag fick vi gå dit och hämta det. Tur att man bor nära kontoret ?. Sedan gjorde Carl jättegoda drinkar till oss. Han är då duktig på det! Idag är han iväg och jag ser fram emot en lugn lördag men även att ta tag i lite saker.

Jag tänkte även sätta mig in i valet och läsa på om olika partier. Jag vet om jag är blå eller röd men väljer mellan två olika partier nu. Jag hoppas verkligen att Sverigedemokraterna får sämre resultat i det här valet. Vill inte att partier med främlingsfientliga och homofobiska åsikter, och skev kvinnosyn, ska få inflytande. Jag hoppas verkligen att alla jag känner går och röstar. Rösta blankt om ni vill men se till att rösta så att inte fel parti får för mycket makt.

Ikväll ska jag möta Charlotta och Katy för middag på Far i hatten. Ska bli mysigt med en girls’ night ❤️.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?