Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Jeans
Kavaj
Väska
Klänning
Pullover
Väska
Väska
Väska
Blus
Sneakers
Byxor
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
T-shirt
Klänning
Linne
Kappa
Skjorta
Kjol
Skjorta
Skjorta
Klännning
Kappa
Kofta
Kjol
Kappa
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Väska
Linne
Väska
Ankelboots
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Kappa
Pullover
Väska
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Halsduk
Slipover
Väska
Väska
Klänning
Blus
Vit blus
Cape
Skjorta
Skinnkjol
Cardigan
Kostymbyxa
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Basker
Kavaj
Väst
Klänning
Byxor
Kofta
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Pullover
Bag
Kappa
Slacks
Kavaj
Pullover
T-shirt
Tröja
Kavaj
Klänning
Kofta
Klännning
Knytblus
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Pälsjacka
Satinkjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kjol
Linne
16   240
37   377
61   459
39   383
38   432

Hur ser helgplanerna ut?

Hej fina. Äntligen fredag och snart helg! Men först väntar en dag med väldigt mycket att göra. Det är verkligen en intensiv period men bra att jag har en massa trevliga planer efter jobb och på helgerna. Ikväll blir det date night med Carl och imorgon kväll ska jag ut på middag med Charlotta och Katy. Vi ska på restaurang Far i hatten och äta och jag har bog aldrig varit där tror jag. Kanske på ett glas vin eller en fika någon gång men det ska bli spännande att testa.

Annars ser jag verkligen fram emot en lugn helg. Det har varit mycket på sistone och jag längtar efter en dag utan måsten, bara ta det lugnt. Sedan har jag några grejer jag borde ta tag i. Typ sälja av mer kläder, lite pappersarbete för mitt företag, städa garderoben.

Idag blir det kontoret 7-(minst)16. Ha en underbar dag!:)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?