Hur ser helgplanerna ut?

Hej fina. Äntligen fredag och snart helg! Men först väntar en dag med väldigt mycket att göra. Det är verkligen en intensiv period men bra att jag har en massa trevliga planer efter jobb och på helgerna. Ikväll blir det date night med Carl och imorgon kväll ska jag ut på middag med Charlotta och Katy. Vi ska på restaurang Far i hatten och äta och jag har bog aldrig varit där tror jag. Kanske på ett glas vin eller en fika någon gång men det ska bli spännande att testa.

Annars ser jag verkligen fram emot en lugn helg. Det har varit mycket på sistone och jag längtar efter en dag utan måsten, bara ta det lugnt. Sedan har jag några grejer jag borde ta tag i. Typ sälja av mer kläder, lite pappersarbete för mitt företag, städa garderoben.

Idag blir det kontoret 7-(minst)16. Ha en underbar dag!:)

Följ:
Share:

Kommentera