Fin och stilren ryggsäck

Fin och stilren ryggsäck

Hej fina ni. Innan semestern fick jag hem en riktigt fin och stilren ryggsäck från min samarbetsparter Bagasi. Carl har flera gånger tjatat på mig om att jag borde skaffa en ryggsäck för att inte slita ut min rygg och mina axlar. Det tog fram till nu att hitta en som jag tycker är tillräckligt fin, stilren och funktionell.

En ryggsäck är ju verkligen en väska som är oerhört praktisk! Man kan ha den på resa, på väg till jobbet, på stan, på cykelturer, till mataffären och andra turer och utflykter. Jag har alltid tusen saker med mig oavsett destination och min rygg får slita mycket av att konka på laptop, matkassar med mera. Nu ska jag verkligen börja använda den här ryggsäcken och jag tycker dessutom att den är hur snygg som helst.

Jag använder nästan bara svarta väskor men denna är i mörkt brun och jag tycker att det blir riktigt snyggt till min stil, speciellt men ändå så passar det in jättebra. Min ryggsäck heter Ryggsäck City, är i färgen mörkbrun och är gjord av läder. Bagasi beskriver den som den ultimata ryggsäcken för den urbana människan på språng. Perfekt för mig ju. Den är oerhört rymlig men ser ändå inte för stor och klumpig ut. Den har även flera praktiska fack vilket underlättar för en sådan som mig som förutom laptop alltid har en massa småprylar med mig (läppstift, solglasögon, plånbok, nycklar, telefon med mera). Allt får plats!

Jag kommer absolut att varva denna ryggsäck med min laptopväska och city tote när jag släpar med mig allt till jobbet varje morgon :). Äntligen kan jag sluta leta efter en perfekt fin och stilren ryggsäck och förhoppningsvis kommer min rygg att tacka mig också. Den här modellen på ryggsäck finns även i “vanlig” brun och cognac. Sedan har ju Bagasi en massa andra modeller på ryggsäckar också, samt laptopväskor, skötväskor, weekendbags med mera i samma klassiska stil. Finns så mycket fint där och de kommer även att lansera fler väskmodeller inom kort.

Nu fortsätta äta och jobba. Ha en underbar dag! 🙂

 

Följ:
Share:

Kommentera