Massage och klippning på Xperience i Malmö

Massage och klippning på Xperience Lailas Luxury Salon i Malmö

Hej fina ni. Idag efter jobbet unnade jag mig massage och klippning på Xperience i Malmö. Malmös bästa salong med en massa tjänster inom skönhet och välmående. Jag började med massage hos professionella carl som förutom kroppsmassage nu även erbjuder röstmassage! Idag blev det rygg- och nackmassage och det kändes verkligen att min kropp behövde det! Mina muskler pratade ut on hur dom mår som Carl sa ?. Nu känns det toppen!

Medan Carl masserade mig blev min sambo Carl klippt av Laila. Sedan skulle han iväg på padel men jag blev kvar och då klippte Laila även mig! Jag är lite sugen på hårförlängning eller i alla fall extensions i min längd så håret blir lite tjockare och får volym. Funderar även på ombre/balayage och jag vet att Laila är jätteduktig på det och att jag inte riskerar att färgen delas upp skarpt i håret som man kan se på vissa på stan.

Så kul att umgås med Laila. Hon märkte på mitt hår att jag slarvat med skötsel och produkter så nu måste jag skärpa mig ?. Älskar att ha en frisör som är så brutalt ärlig. Det blir ju absolut bäst resultat då! Är supernöjd med dagens klippning, som vanligt. Och så grymt att kunna få både massage och klippning på Xperience i Malmö. Rekommenderar kombon! Börja med massage och fixa håret därefter! Och servicen är alltid på topp på Xperience. Det blir verkligen en helhetsupplevelse och hela teamet gör alltid det där extra för alla kunder.

Nu sova. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera