Restaurang KOL i Malmö

Restaurang KOL i Malmö

Hej fina ni. Igår vid halv sex mötte jag upp Anna i stan för att fota, umgås och äta på restaurang KOL i Malmö. Det var nog tredje gången vi var där tillsammans. Vi tittade först på att gå på bio men det fanns inga biljetter till de filmer vi kunde tänka oss att se! Så konstigt en solig dag mitt i veckan. Jaja vi får spara det:).

Första gången vi var på restaurang KOL i Malmö var när vi hade en bloggmiddag med några fler bloggare. Det var när de precis öppnat restaurangen och jag kommer ihåg att vi åt hur mycket som helst! En perfekt restaurang om man gillar grillade skaldjur och kött.

Jag och Anna hade inte setts sedan Copenhagen Fashion Week så vi hade en hel del att prata om. Perfekt att sitta på Restaurang KOL i Malmö som har en lugn atmosfär och god mat. Vi valde båda kött med sötpotatis. Mums! Vår servitör var hur trevlig som helst! Mysig miljö och bra service är ett så viktigt för mig. Och maten ett stort plus såklart.

Ha en underbar onsdag fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera