Höstmode på Mango

Mango – mina favoriter bland kläder och accessoarer

Hej finingar. Idag blev det en sovmorgon till klockan sex. Satsar på att kliva upp kl 05 måndag, tisdag och torsdag. Igår skulle jag möta upp Anna mitt i stan och innan hann jag spana in höstmode på Mango. Jag har tidigare gått förbi butiken när den varit stängd och tyckt att det ser ut att vara så himla fina kläder och accessoarer som kommit in där. Nu fick jag äntligen chansen att kolla närmare på dem. Och jag måste säga att det var så mycket som föll mig i smaken! Jag vet inte om precis allt jag gillade hör till höstkollektionen men hur som helst fanns det så himla mycket fint. Mina favoriter nedan. Ha en underbar dag fina ni!

 

Höstmode på Mango

 

höstmode på Mangohöstmode på mango
Jag har verkligen fastnat för mörkare grönt och tycker att det är så fint på  kläder. Tror även att det kan vara en av “mina färger”. Gillar verkligen dessa nya plagg hos Mango.

 

höstmode på mango
Älskar denna stilrena benvita klänning. Den vill jag ha med bara ben på sommaren och med strumpbyxor på hösten och vintern.

 

höstmode på mango set
Blev förtjust i den här kostymen. Jag älskar kostymer och andra klädset och borde ha fler sådana outfits med matchande över- och underdel. 

 

höstmode på mango väska
Jag älskar den här modellen på väskor! Så bra size och så snyggt med handtaget upptill!

 

 

Följ:
Share:

Kommentera