Annons: Shoppa min stil

Basker
Väska
Linne
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Väska
Slacks
Vit blus
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Pälsjacka
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Väska
Bag
Väska
Tröja
Väska
Kofta
Slingbacks
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Kofta
Blus
Skjorta
Blus
Klänning
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Klännning
Kavaj
Kappa
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kjol
T-shirt
T-shirt
Byxor
Väska
Rosa kostymbyxor
Klännning
Kappa
T-shirt
Kappa
Linne
Jeans
Cardigan
Väska
Klänning
Knytblus
Ankelboots
Klänning
Kjol
Linne
Kofta
Grå kavaj
Väska
Halsduk
Väst
Kappa
Sneakers
Kofta
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kostymbyxa
Blus
Kjol
Kjol
T-shirt
Klänning
Väska
Byxor
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Slipover
Pullover
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Kofta
Cape
Kavaj
Blus
5   45
49   315
39   363
38   425
36   398

Vad tycker ni?

Hej fina. Hoppas allt är bra! Idag har jag en deadline så jag gick upp klockan fem så jag kan jobba från sju. Jag ska nämligen iväg sen ikväll. Det blir en after work med Anna. Ska bli trevligt ?. Men först måste jag bli klar med en pressrelease, helst två stycken.

Jag och Carl har lite svårt att få till en date night den här veckan. Det får bli på fredag helt enkelt då båda har en massa annat nu under veckan. Imorgon ska jag till min kära frisör Laila på Xperience och klippa bort lite slitet hår. Ska även försöka bestämma vad jag vill göra med mitt hår nu när hösten är här. Har fått många komplimanger för mitt ljusa hår, behålla det? Är även lite sugen på extensions för att göra håret tjockare och kanske även längre. Får se lite…vad tycker ni att jag ska göra?

Nu kaffe. Ha en underbar tisdag!:)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?