Hemstädning i Malmö – Klart Rent

Hemstädning i Malmö

Hej fina ni. Som jag tidigare nämnt har jag och Carl länge funderat på att anlita ett städbolag för hemstädning i Malmö och nu har vi gjort slag i saken. I måndags morse var en städerska på städfirman Klart Rent här för första gången. Klart Rent är specialister på städning och det märks att grundaren Urim och hand personal verkligen är passionerade i det de gör.

De kom hit för hemstädning i måndags morse kl 07.30 och mitt goda intryck av dem var kvar :). Jag behövde dessutom ändra tiden bara några dagar innan men det var inga problem. Så flexibla och lätta att ha och göra med. Jag visade vilka rum jag ville få städade vilka var hallen, köket, badrummet, vardagsrummet och sovrummet. Garderoben är just nu full av kläder så det får bli en annan gång.

Det var också hur bra som helst att jag kunde gå till jobbet och de kunde vara kvar i hemmet och sköta städningen. Jag fick såklart stanna om jag ville också men jag kände att jag kunde lita på dem så de kunde göra hemstädning hos oss i lugn och ro och sedan bara kasta in nyckeln när de var klara. Det vi fick städat och det som alltid ingår när man bokar hemstädning i Malmö hos Klart Rent är:

Städning av fria ytor,
Lyfta upp små saker t.ex i fönsterbrädan,
Rengöring av mikrovågsugn inne,
Rengöring av kök utvändigt
Rengöring av badrum,
Dammsugning av golvet och golvlister,
Våttorkning av golvet.
Skaka små mattor

Jag var så himla förväntansfull när jag kom hem från jobbet igår för att se resultatet. Och jag blev verkligen så glatt överraskad! Det har nog aldrig varit så rent i vår lägenhet som det är nu. Till och med duschkabinen hade de gjort rent ordentligt. Så lyxigt! Kommer definitivt fortsätta att använda oss av Klart Rent i Malmö för hemstädning. Rekommenderas!

 

Före hemstädning


En massa smuts på golv, möbler och annat i hemmet.

 

Efter hemstädning


Följ:
Share:

Kommentera