Mamma Mia! Here we go again

Mamma Mia! Here we go again

Hej fina. Idag har det varit en mycket intensiv dag på jobbet. Vid sextiden mötte jag upp Charlotta för middag och bio. Det blev några tapas på Vibliotek och sedan filmen Mamma Mia! Here we go again. Jag såg den första Mamma Mia! -filmen strax efter att den kom och kände att det var en riktig feel good-film. Denna var minst lika bra. Vi skrattade och grät om vartannat ?.

Vi såg Mamma Mia! Here we go again på SF Storgatan här i Malmö och det kändes som att biosalongen var fullsatt. Det förstår jag. Alltså man hade en så härlig känsla i sig efter filmen. Kände även att jag ville bli hippie typ ?. Jag borde verkligen se fler sådana här feel good-filmer.

Rekommenderar er verkligen att se filmen Mamma Mia! Here we go again :). Nu sova. Imorgon kan nog bli en intensiv och stressig dag…God natt! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera