Möhippa för Frida

Hej fina ni. Som vanligt har det varit full rulle i helgen. I lördags morse tog jag mig till Köpenhamn för möhippa för fina Frida! Möhippor är så himla roliga. Alla är glada och taggade??. Vi samlades i en park i Frederiksberg där vi skulle inleda möhippan med brunch. Fridas syster ledde dit Frida som hade ögonbindel på sig. Kul att se reaktionen när hon såg oss alla där.

Dagen fortsatte med cykling genom Köpenhamn med olika stopp för dryck och roliga aktiviteter. Vi åkte även Goboat i stan. Så himla mysigt! Efter båtutflykten cyklade vi hem till Frida och Niklas lägenhet för lite fler roliga aktiviterer, middag och förfest. Sedan blev det utgång på Chateau Motel.

Det är ju Pride-vecka i Köpenhamn nu så det var riktigt bra drag ute på stan och även såklart på nattklubben. Vi hade vår egen hörna på klubben där vi bokat in oss. Där blev vi servade med en massa bubbel och drinkar. Det blev även sjukt mycket dans så jag är glad över att jag valde sneakers till min klänning istället för klackar som jag alltid har annars. Rätt prioriterat att kunna dansa så mycket som möjligt ?❤️.

Jag kom hem kl 5 imorse. Vilken kväll! Tack alla inblandade ❤️❤️??! Och grattis till Frida och Niklas som snart ska gifta sig:) Nedan några bilder från dagen. Kvällens bilder håller jag för mig själv ?.

Följ:
Share:

Kommentera