Annons: Shoppa min stil

Kappa
Knytblus
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Blus
Cardigan
Klännning
Kofta
Klänning
Basker
Pälsjacka
Väska
Ankelboots
Klänning
Kjol
Kappa
Väska
Väska
Kavaj
Slacks
Väska
Klännning
Kjol
Satinkjol
Kjol
Klänning
Linne
Pullover
Jeans
Kavaj
T-shirt
Väska
T-shirt
Halsduk
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Byxor
Slingbacks
Väska
Klänning
Pullover
Bag
Skjorta
Kofta
Väska
Knytblus
Kofta
Väska
Pullover
Byxor
Kappa
T-shirt
Väska
Kappa
Kavaj
Tröja
Kavaj
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Cape
Kjol
Klänning
Blus
Kofta
Väska
Kavaj
Linne
Blus
Grå kavaj
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Knytblus
Skjorta
Sneakers
Väska
Kavaj
Vit blus
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Slipover
Väska
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Linne
Väst
T-shirt
Pullover
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Byxor
Blus
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Skinnkjol
42   343
40   392
44   442
37   410
38   416

Möhippa för Frida

Hej fina ni. Som vanligt har det varit full rulle i helgen. I lördags morse tog jag mig till Köpenhamn för möhippa för fina Frida! Möhippor är så himla roliga. Alla är glada och taggade??. Vi samlades i en park i Frederiksberg där vi skulle inleda möhippan med brunch. Fridas syster ledde dit Frida som hade ögonbindel på sig. Kul att se reaktionen när hon såg oss alla där.

Dagen fortsatte med cykling genom Köpenhamn med olika stopp för dryck och roliga aktiviteter. Vi åkte även Goboat i stan. Så himla mysigt! Efter båtutflykten cyklade vi hem till Frida och Niklas lägenhet för lite fler roliga aktiviterer, middag och förfest. Sedan blev det utgång på Chateau Motel.

Det är ju Pride-vecka i Köpenhamn nu så det var riktigt bra drag ute på stan och även såklart på nattklubben. Vi hade vår egen hörna på klubben där vi bokat in oss. Där blev vi servade med en massa bubbel och drinkar. Det blev även sjukt mycket dans så jag är glad över att jag valde sneakers till min klänning istället för klackar som jag alltid har annars. Rätt prioriterat att kunna dansa så mycket som möjligt ?❤️.

Jag kom hem kl 5 imorse. Vilken kväll! Tack alla inblandade ❤️❤️??! Och grattis till Frida och Niklas som snart ska gifta sig:) Nedan några bilder från dagen. Kvällens bilder håller jag för mig själv ?.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?