Fredagskväll och en oväntad grej!

God morgon fina ni. Idag vaknade jag tidigt, för att vara en lördag! Tänkte skriva lite om gårdagen.

Igår efter jobbet gick jag på stan för att försöka hitta en klänning till höstens två bröllop men det var lättare sagt än gjort! Får ta en ny runda till veckan.

En oväntad grej som hände var att det var en kille på kanske 11-12 år som kom fram och sa “jag tävlar mot en kompis om att få kramar, kan jag få en av dig?”. Ja det fick han. Även om jag inte gillar kramar så mycket. Framför allt inte att kramas med främlingar. Han fick kramar av några butiksbiträden och andra gäster också ?.

På kvällen bestämde jag och Carl oss för att bara vara hemma. Vi har flängt runt väldigt mycket den senaste tiden och mer ska det bli under hösten. Därför var det skönt att bara ta en lugn fredagskväll. Vi åt räkor och drack en av Champagneflaskorna vi köpte i Champagne på gården vi bodde på där, Ployez-Jacquemart. Mysig kväll! Hoppas ni får en underbar lördag!

Följ:
Share:

5 Kommentarer

 1. 19 augusti, 2018 / 18:40

  Men vad sött de där med kramen?

  • Maria
   19 augusti, 2018 / 21:01

   Hihi ja ☺️

 2. 19 augusti, 2018 / 21:00

  Tänk om fler unga kunde roa sig med kramar på eftermiddagen ?

  • Maria
   19 augusti, 2018 / 21:01

   Haha ja precis ?

 3. 20 augusti, 2018 / 10:12

  Rätt sött endå, fler kramar åt folket ?

Kommentera