Stungen av en geting ?

God morgon fina ni. Igår var det sjukt mycket på jobbet men jag kände mig någorlunda klar för dagen vid fem. Vid halv sju mötte jag upp Charlotta och Katy på Lilla Torg för att catch up lite. Vi har inte setts sedan min 30-årsfest och den var ju den 21 juli. Så mysigt att umgås igen!

Lite senare gick vi till Malmöfestivalens food trucks för att hitta något att äta till middag. Vi valde glutenfria mexikanska tacos. Så goda! Det var längesedan jag åt sådana tortillas. Mums.

Som ni säkert har märkt är det sjukt mycket getingar i sommar. Alltid när man ska äta utomhus dyker upp. Man har vant sig. Igår var det en som stack mig! Vet i te när senast jag blev stungen av en geting, någon gång när jag var barn. Då grät jag varje gång. Nu tyckte jag inte att det gjorde så ont som jag föreställt mig. Den stack mig på handen. Det brände till, jag fick ett märke men nu känner jag ingenting ?.

Efter matstoppet gick vi till öltältet och lyssnade på Melissa Horn. Har knappt lyssnat på henne tidigare men det var fina låtar. Så mysig kväll!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera