0   35
13   151
25   233
28   295

Städfirma i Malmö

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er idag. Äntligen fredag! Jag har en skön fredagskänsla i kroppen och i helgen blir det en hel del roliga saker. Men innan jag tar helg ska jag jobba några timmar till. Det har hänt mycket den sista tiden och jag ligger lite efter med att rapportera om allt. Det får bli lite då och då helt enkelt. En sak jag inte berättat om än är att jag och Carl bestämt oss för att anlita en städfirma i Malmö för hemstädning.

Saken är den att jag verkligen ogillar att städa och jag är även riktigt dålig på att städa. Den kombinationen skapar inget rent hem kan jag säga haha. Så vi har funderat i säkert ett år på om vi anlita en städfirma i Malmö som kan städa hos oss typ en gång varannan vecka. Det tog ett år men härom veckan kontaktade jag faktiskt en städfirma i Malmö som heter Klart Rent. De kom på hembesök och vi bestämde att de ska komma hem till oss och städa ungefär varannan vecka. Jag fick ett mycket bra intryck! 🙂

Det här med att hitta städfirma i Malmö var både lätt och svårt. Det fanns ju ganska många men sedan vill man ju inte välja fel. Jag gick in kollade på en sådan jämförelsesajt, Reco, och där var Klart Rent den bästa städfirman i Malmö. Bäst betyg i förhållande till antalet rekommendationer. Så därför valde jag dem.

Vår lägenhet är inte jättestor, 65 kvadrat, och till en början vill vi ha hjälp med att få öppna ytor städade. Alltså dammsugning, golvtorkning, dammtorkning av möbler med mera. Det ska verkligen bli spännande att se hur man upplever skillnaden, resultatet. På måndag morgon 7.30 kommer de hem till oss och städar för första gången. To be continued ;).

Ha en fortsatt fin fredag!

Städfirma i Malmö

Följ:
Dela

5 Kommentarer

 1. 17 augusti, 2018 / 12:46

  Härligt! Skulle också behöva detta, haha. Hatar att städa och är dålig på det men älskar att ha det rent och fräscht.. Dålig kombination! 😛

 2. 17 augusti, 2018 / 17:05

  Så bra! Hade också behövt det vissa dagar ?

 3. 19 augusti, 2018 / 18:38

  Åh när vi bodde i.lägenheten så hade jag önskat en städfirma. Nu bor vi oå 25kvadrat så ja kan gott städa själv, trots att det blir stökigt lika fort!

 4. 19 augusti, 2018 / 20:58

  Gud så skönt med städfirma ? Hade varit toppen!

 5. 20 augusti, 2018 / 09:32

  Gud så skönt!! Skulle själv verkligen behöva detta! Jag och min sambo har Lixom varken ork eller tid att städa o när vi väl gör de blir det lika stökigt igen!! ? längtar till uppdate ❤️

Kommentera


Söker du efter något?