Guide till restauranger i Malmö

Guide till restauranger i Malmö – blogginlägg i samarbete med Restaurang.com

Hej fina ni. Så sent som igår skrev jag om mitt intresse för att testa och äta på olika restauranger och jag är så glad över att det finns så många olika restauranger i Malmö. Det dyker upp nya lite hela tiden och man har länge känt att det vore bra med en guide till Malmös restauranger och nu finns det äntligen en sådan sajt – Restaurang.com.

På Restaurang.com kan man hitta restauranger i Sveriges städer och letar man restaurang i Malmö kan man få en massa inspiration och tips. En perfekt guide till restauranger i Malmö! När jag väl valt Malmö som stad som sajten kan man specificera även på område. För mig passar centrum bra då jag bor på Gamla Väster. Då får man upp en karta som visar alla restauranger i Malmö. Det är väldigt fullt på kartan så sajten måste verkligen ha fått med alla!

restauranger i malmö

För att välja restaurang kan man vilja se rekommendationer från andra och på Restaurang.com kan man se betyg och recensioner som andra som varit där har delat. Jag jobbar ju på Stortorget och skulle hitta ett bra lunchställe för imorgon och då kunde jag använda den här tjänsten för att hitta en restaurang nära. Dagens tips 🙂

Följ:
Share:

2 Kommentarer

    • mariabusck
      17 augusti, 2018 / 12:01

      Det gör de! Men jag känner ofta att det saknas vissa caféer och restauranger där, plus att recensionerna ofta är av tillfälliga besökare 🙂

Kommentera