De delade min bild ?

God morgon fina ni. Hoppas allt är bra med er denna morgon. Idag klev jag upp klockan 5 igen. Tänker att jag ska börja jobba kl 7 typ tre dagar i veckan. Jag är ju piggast på förmiddagen så jag kan nog få mer gjort om jag jobbar 7-16.

Efter jobbet idag ska jag träffa Katy och Charlotta. Vi ska äta något på Malmöfestivalen och sedan se en konsert med Melissa Horn. Får se vad jag tycker om Malmöfestivalen igår. Jag kan bli väldigt trött när det är mycket folk men det funkar nog bra ikväll ?.

Igår kväll fick jag en glad överraskning när jag såg att Säker stil (Emilia de Poret och Ebba Von Sydow) delade en av mina outfitbilder på Instastory. Har följt dom länge och lyssnar även på deras Podcast. Tips till er som är modeintresserade ?.

Trevlig dag fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera