Mitt förhållande till träning

Hej fina ni. Den här dagen har känts väldigt lång men jag har i alla fall hunnit med en hel del. Jobb 8-17 och sedan träning! Andra träningspasset på löpband den här veckan. Jag har insett att jag nog aldrig kommer att bli en sådan där som älskar att träna. Jag kommer heller inte att få några magrutor. Jag tycker helt enkelt inte att träning är så kul haha.

Dock ska jag (igen) försöka att se till att träna minst två gånger i veckan, för att inte bli för stel. Och för att huvudet och kroppen mår bra av det. Rensa huvudet och röra på kroppen då och då helt enkelt. Imorgon blir det mer jobb och på kvällen ska jag möta upp Charlotta och Katy för middag. Sedan skulle Melissa Horn spela på Malmöfestivalen och Charlotta ville dit så då hakar jag och Katy också på såklart. Har nog knappt lyssnat på henne men blir nog himla trevligt ?.

Nu sova. God natt! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera