Annons: Shoppa min stil

Blus
Väska
Kostymbyxa
Cardigan
Väska
Kofta
Kofta
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Linne
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kjol
Klänning
Satinkjol
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Blus
Klänning
Vit blus
Klänning
Kavaj
Blus
Klänning
Pullover
Kofta
Kjol
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Knytblus
Halsduk
Väska
Basker
Väska
Väska
Ankelboots
Väst
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kappa
Väska
Pullover
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kjol
Skinnkjol
Cape
Slipover
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kavaj
Kappa
Pälsjacka
Kjol
Kofta
Pullover
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Slacks
Väska
Kofta
Knytblus
Väska
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
T-shirt
Stickad klänning
Byxor
Knytblus
Jeans
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Byxor
Linne
Kjol
Tröja
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Väska
Klännning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Sneakers
Linne
Kofta
Bag
Kappa
12   204
44   371
40   397
44   445
37   410

Känner mig opepp

Hej fina ni. Idag kändes det motigt att gå upp klockan fem. Det är så himla mörkt ute vilket gör att det känns som att man går upp mitt i natten. Imorgon sover jag nog till kl 06. Idag blir det ännu en heldag på kontoret och sedan date night.

Det är ju Malmöfestivalen i stan nu men det räcker att jag går den lilla biten från Stortorget hem för att känna mig opepp på att hänga där. Förra året spelade ett av mina favoritband, The Hives, och då kändes det som en självklarhet att gå dit men i år känns det inte som att något lockar mig dit på samma sätt.

Nedan ser ni hela gänget från Copenhagen Fashion Week. Jag hade på mig en grå kostym från Rodebjer, väska från Carin Wester, solglasögon från Gucci och skor från Chanel. Carin Wester har blivit ett av mina favoritmärken. Så bra kvalitet och prisvärt. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?