Annons: Shoppa min stil

Väska
Tröja
Kavaj
Pullover
Kappa
Slipover
Kofta
Kavaj
Jeans
Klänning
Väska
Skjortklänning
Sneakers
Kofta
Kappa
Tory Burch
Spegel
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Moschino väska
Kjol
Klännning
T-shirt
Slacks
Kavaj
Ganni diadem
Kofta
Linne
Väska
Halsduk
Väska
Kofta
Kavaj
Skjorta
Pullover
Byxor
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Blus
Jacka
T-shirt
Byxor
Klänning
Kofta
Skjorta
Satinkjol
Väska
Skinnkjol
Pullover
Kavaj
Kappa
Väska
Stenströms cardigan
Klänning
Väska
Klänning
Linne
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Linne
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
Jacka
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Slingbacks
Louis Vuitton väska
Kofta
Cardigan
Stövel
Klänning
Kavaj
Kofta
Pullover
Knytblus
Boots
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
T-shirt
Väska
Cape
Knytblus
Skjorta
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Basker
Knytblus
Klänning
Kappa
T-shirt
Kofta
Vit blus
Byxor
Blus
Klänning
Tröja
Byxor
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Blus
Väska
Grå kavaj
Steamer
Kånken
Väska
Halsduk
Kavaj
Stickad klänning
Klännning
Väska
Kjol
T-shirt
Bag
Pälsjacka
Ankelboots
Skjorta
Kostymbyxa
Kappa
Klänning
Klänning
örhängen
Väska
Skjorta
Väst
Tröja
17   114
55   366
68   470
74   529
55   500

Känner mig opepp

Hej fina ni. Idag kändes det motigt att gå upp klockan fem. Det är så himla mörkt ute vilket gör att det känns som att man går upp mitt i natten. Imorgon sover jag nog till kl 06. Idag blir det ännu en heldag på kontoret och sedan date night.

Det är ju Malmöfestivalen i stan nu men det räcker att jag går den lilla biten från Stortorget hem för att känna mig opepp på att hänga där. Förra året spelade ett av mina favoritband, The Hives, och då kändes det som en självklarhet att gå dit men i år känns det inte som att något lockar mig dit på samma sätt.

Nedan ser ni hela gänget från Copenhagen Fashion Week. Jag hade på mig en grå kostym från Rodebjer, väska från Carin Wester, solglasögon från Gucci och skor från Chanel. Carin Wester har blivit ett av mina favoritmärken. Så bra kvalitet och prisvärt. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?