16   132
47   307
2   155
24   248

Rivstart på veckan

Hallå fina ni. Den här veckan fick verkligen en rivstart. Mycket på jobbet men jag jobbar verkligen bäst när det är så och när jag har en tydlig plan för varje dag vad jag ska göra. Nu kommer jag att vara projektledare för ett större projekt som jag egentligen velat dra igång länge. Det kommer att vara mycket jobb men kännas bra :).

Var på kontoret redan kl 07.10 imorse och jag gillar verkligen min nya rutin med tidigare morgnar. Klockan stod på 05.00 imorse och fastän jag inte kunde somna förrän vid ett-tiden så studsade jag upp. Får väl se hur pigg jag känner mig ikväll men jag siktar in mig på att orka träna någon timme i alla fall. Carl har fotbollsmatch så vi får umgås efter den. Intensiva vardagar och helger nu ett tag men det är kul när det händer saker 🙂

Hoppas ni har en underbar måndag!

uniflex bemanning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?