Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Tröja
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Slacks
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Skjorta
Skjorta
Linne
Kavaj
Byxor
Jeans
Blus
Blus
Kofta
Kofta
Kappa
Väst
Kappa
Skjorta
Bag
Slipover
Klännning
Skjorta
Väska
Kavaj
Grå kavaj
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Satinkjol
Slingbacks
Pullover
Stickad klänning
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Skjortklänning
Stövel
Klänning
Kappa
Pullover
Manolo Blahnik
T-shirt
T-shirt
Halsduk
Väska
Linne
Tröja
Kappa
Väska
Vit blus
Skjorta
T-shirt
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kappa
Klänning
Väska
Skjorta
Tröja
T-shirt
Kofta
Pullover
Linne
Skjorta
Klännning
Kofta
Boots
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Kofta
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Cardigan
Sneakers
Cape
Klänning
Kappa
Kavaj
Basker
T-shirt
Kofta
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Skjorta
Kofta
Byxor
Kjol
Pälsjacka
Byxor
T-shirt
Kjol
Väska
118   229
67   336
42   340
66   459
30   403

Rivstart på veckan

Hallå fina ni. Den här veckan fick verkligen en rivstart. Mycket på jobbet men jag jobbar verkligen bäst när det är så och när jag har en tydlig plan för varje dag vad jag ska göra. Nu kommer jag att vara projektledare för ett större projekt som jag egentligen velat dra igång länge. Det kommer att vara mycket jobb men kännas bra :).

Var på kontoret redan kl 07.10 imorse och jag gillar verkligen min nya rutin med tidigare morgnar. Klockan stod på 05.00 imorse och fastän jag inte kunde somna förrän vid ett-tiden så studsade jag upp. Får väl se hur pigg jag känner mig ikväll men jag siktar in mig på att orka träna någon timme i alla fall. Carl har fotbollsmatch så vi får umgås efter den. Intensiva vardagar och helger nu ett tag men det är kul när det händer saker 🙂

Hoppas ni har en underbar måndag!

uniflex bemanning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?