Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Väst
Blus
Sneakers
Pälsjacka
T-shirt
Vit blus
Knytblus
Satinkjol
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kjol
Skjorta
Tröja
Kofta
Cape
Väska
Kofta
Väska
Väska
Halsduk
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Skjorta
Skjorta
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Basker
Byxor
Kappa
Klänning
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Jeans
Klänning
Kavaj
örhängen
Pullover
Slipover
Klänning
Slingbacks
Kostymbyxa
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Linne
Kappa
Stövel
T-shirt
Knytblus
Kjol
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Pullover
Skinnkjol
Kjol
Klänning
Kofta
Cardigan
T-shirt
Kjol
Linne
Tröja
Klänning
Boots
Kjol
Väska
Kjol
Kappa
Väska
Klännning
T-shirt
Tröja
Klänning
Blus
Klänning
Kofta
Klännning
Kofta
Klänning
Bag
Slacks
Blus
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Linne
Klänning
Klänning
Knytblus
Kjol
Halsduk
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Skjortklänning
Ankelboots
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Jacka
Byxor
Väska
Kavaj
Jacka
18   187
41   344
49   373
55   507
24   465

Rivstart på veckan

Hallå fina ni. Den här veckan fick verkligen en rivstart. Mycket på jobbet men jag jobbar verkligen bäst när det är så och när jag har en tydlig plan för varje dag vad jag ska göra. Nu kommer jag att vara projektledare för ett större projekt som jag egentligen velat dra igång länge. Det kommer att vara mycket jobb men kännas bra :).

Var på kontoret redan kl 07.10 imorse och jag gillar verkligen min nya rutin med tidigare morgnar. Klockan stod på 05.00 imorse och fastän jag inte kunde somna förrän vid ett-tiden så studsade jag upp. Får väl se hur pigg jag känner mig ikväll men jag siktar in mig på att orka träna någon timme i alla fall. Carl har fotbollsmatch så vi får umgås efter den. Intensiva vardagar och helger nu ett tag men det är kul när det händer saker 🙂

Hoppas ni har en underbar måndag!

uniflex bemanning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?