Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Kofta
Skjorta
Stövel
Jeans
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Kavaj
Väska
Väska
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Byxor
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Blus
Kostymbyxa
Klänning
Sneakers
T-shirt
Kavaj
Halsduk
Byxor
Kappa
Byxor
Kjol
Kofta
Väska
Slipover
Tröja
Vit blus
Cape
Klännning
Väska
Linne
Klännning
Skjortklänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Boots
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Bag
Byxor
Tröja
Väska
Grå kavaj
Knytblus
Kofta
Blus
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Skjorta
Pälsjacka
Knytblus
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Kjol
Kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Blus
Linne
Kofta
Väska
Skjorta
Pullover
Väska
Klänning
Kappa
T-shirt
Kjol
Satinkjol
Skinnkjol
T-shirt
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
Väska
Slacks
Cardigan
Pullover
Skjorta
Tröja
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Basker
Kappa
Väst
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
19   24
66   246
42   307
65   457
30   400

Det var längesedan

Hej fina ni. Vilken dag. Lyckades ju ta mig till jobbet till sju och gick därifrån vid fem. Rätt produktiv dag även om lite tekniska klurigheter ställde till det. Lyckades lösa det till slut i alla fall. Efter jobbet kände jag att jag orkade och hade tid att träna och det blev 40 minuters jogging på löpband. Det var längesedan! Jag får ofta ont i knäna när jag springer men i lugnt tempo funkar det rätt bra. Ingen supertid kan jag säga ?, men det är längre tid än jag kunnat springa på flera år utan att få ont.

Jag hade tänkt gå och lyssna på Thåström live på Malmöfestivalen ikväll men kände att en hemmakväll satt skönt så det blev så. Imorgon blir det jobb 7-17 igen. Sen date night förmodligen då Carl nog ska iväg onsdag kväll och jag har middagsplaner på torsdag.

Sov gott fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?