Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Väska
Väska
T-shirt
Väst
Väska
Kofta
Kofta
Kofta
Stickad klänning
Byxor
Kappa
Kofta
Linne
Slacks
Boots
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Linne
Kjol
Jacka
Skinnkjol
Byxor
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Tröja
Bag
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Klänning
Cape
Klänning
Kappa
T-shirt
Grå kavaj
Ankelboots
Klänning
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
T-shirt
Blus
Kavaj
Pullover
Knytblus
Kjol
Byxor
örhängen
Kavaj
Kavaj
Klännning
Slingbacks
Klänning
Knytblus
Basker
Väska
Klänning
Jeans
Stövel
Kjol
Klänning
Skjorta
Linne
Väska
Klännning
Tröja
Slipover
Klänning
Blus
Kofta
Klänning
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Kappa
Väska
Klänning
Vit blus
Väska
Satinkjol
Kjol
Jacka
Kappa
Väska
T-shirt
Kofta
Kappa
Skjortklänning
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kjol
Pälsjacka
Sneakers
Halsduk
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Klänning
Tröja
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Blus
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
18   225
41   355
49   373
55   508
24   466

Bästa hotellet i Köpenhamn – Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel – bästa hotellet i Köpenhamn

Hej fina ni. Nu har jag äntligen lite tid att berätta för er om hotellet som jag, Anna, Therese och Linda bodde på i Köpenhamn under Copenhagen Fashion Week. (läs det inlägget här). Alltså jag lovar, det är det bästa hotellet i Köpenhamn – Copenhagen Admiral Hotel. Jag hade inte några egentliga förväntningar på hotellet men fick en så himla bra känsla direkt när vi kom dit. Det ligger jättefint till i Köpenhamn, nära vatten och väldigt centralt. Lobbyn var riktigt stor och hela hotellet i fin lite gammeldags stil. Så mysigt!

Fantastisk service och överraskning

Vi gick direkt till receptionen för att checka in och möts av en man (Christian?) som är så himla trevlig och får oss att känna oss så himla välkomna. Han hjälpte oss även med väskorna så medan vi var iväg och åt lunch och var på en modevisning hade han burit upp dom till våra rum. Jag och Anna skulle dela ett rum, och Therese och Linda ett annat. När vi kom tillbaka till hotellet och kom upp till våra rum fick vi en så himla glad överraskning. Inte nog med att rummen var större och finare än man föreställt sig så hade de ställt in cava, godis och ett gulligt brev till oss. När vi varit där uppe ett tag ringde de även upp till oss och frågade om vi var nöjda och om de kunde göra något mer för oss. Alltså vilken drömmig service! Känner verkligen på riktigt att Copenhagen Admiral Hotel är det bästa hotellet i Köpenhamn.

Innan vi skulle på den andra modevisningen hann vi dricka bubblet på rummet. Det var så himla mysigt att bara hänga där och man hade önskat att man hade mer tid till att bara vara på hotellet men vi hade ju fullt upp nu när det var fashion week som ni vet :). På fredagen gick vi upp vid niotiden för att äta frukost i deras fina restaurangdel. Vi hade även fått drinkbiljetter så innan vi checkade ut hann vi ta en drink på hotellets uteterrass. Vilken perfekt avslutning på en helt fenomenal hotellvistelse.

Nedan hittar ni en massa bilder på hotellet, utifrån och inifrån. Flera av dem har Anna, Therese och Linda tagit. Älskar verkligen läget och inredningen. Ska ni besöka Köpenhamn och vill bo på bästa hotellet i Köpenhamn ska ni verkligen bo på Copenhagen Admiral Hotel <3. Stort tack för allt! Vi är alla så nöjda.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?