Annons: Shoppa min stil

Basker
Tröja
Kofta
Väska
Skjorta
Väska
Bag
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Väska
Kappa
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Blus
Skjorta
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Jacka
Slipover
Kappa
Kappa
Grå kavaj
Kofta
Blus
T-shirt
Halsduk
Linne
Pälsjacka
Boots
Skjortklänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kjol
Klänning
Sneakers
Kofta
Jacka
Linne
Kofta
Stickad klänning
Skjorta
T-shirt
Pullover
Kappa
Klänning
Tröja
Kappa
Stövel
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
örhängen
Väska
Klänning
Skjorta
Ankelboots
Kofta
Pullover
Klännning
Kofta
Kofta
Knytblus
Kofta
Cardigan
Tröja
Kofta
Väst
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Slacks
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Kappa
Kjol
Klänning
Klännning
Kavaj
Byxor
Vit blus
Skinnkjol
T-shirt
Slingbacks
Kavaj
Väska
Cape
Skjorta
Väska
Kjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Pullover
Byxor
Linne
Halsduk
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Pullover
Väska
Knytblus
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Jeans
55   371
24   419
37   335
37   410
48   473

Copenhagen Fashion Week SS19 – BILDER

Copenhagen Fashion Week SS19 – BILDER

Hej fina ni. Det ekar lite tomt här på bloggen nu under sommaren och även fast jag inte har semester har jag fullt upp. Nu tänkte jag i alla fall försöka sammanfatta och dela med mig av bilder från Copenhagen Fashion Week SS19. Jag, Anna, Therese och Linda hade blivit inbjudna till några fashion shows och vi bestämde oss för att åka nu i torsdags så vi alla tog ledigt torsdag-fredag.

Heliot Emil

Vi åkte från Malmö vid elvatiden och kom till hotellet strax efter tolv någon gång. Tänkte skriva mer om hotellet i ett annat inlägg då det är en upplevelse för sig :). Vi hann äta en snabb lunch och sedan var det dags att åka till den första showen under Copehagen Fashion Week SS19. Den låg lite utanför centrum så det blev en taxi ut dit. Den första showen var Heliot Emil som är ett danskt designermärke som drivs av två bröder. Stilen är väldigt punkig, rockig, cool. Inte riktigt min stil men ändå inspirerande med fina detaljer. Vi fick sitta på andra raden vilket var bra för att ta bra bilder.

Saks Potts

Den andra showen vi gick på under Copenhagen Fashion Week SS19 var själva finalshowen på hela veckan. Det var av Saks Potts och den showen var helt fantastisk. Vilken stämning! Vi anlände i vår taxi och direkt när man klev ur bilen var det en massa fotografer som fotade. Så var det inte alls på första showen men här var det verkligen många fotografer och besökare som fotade. Showen började vid nio och vi fick även denna gång bra platser. Jag gillade verkligen den här showen och man kunde känna att det var finalen. Bra kändisspaning också!

Efter den här showen hade det blivit mörkt och vi hade även hunnit bli sjukt hungriga. Vi åkte mot stan och satte oss på en uteservering. För mig blev det en stor köttbit,  pommes frites, bearnaisesås. Så gott! Efter middagen åkte vi tillbaka till hotellet och vi somnade nog efter tolv någon gång. Dagen efter tog vi det lugnt på förmiddagen och sedan åkte vi till CIFF som är själva mässan under Fashion Week med en massa utställare. Bra ställe att nätverka på och det var kul att flera kände igen mig och Anna från förra året vi var där.

Copenhagen Fashion Week SS19 sammanfattas egentligen bäst i bilder. Tack mina fina bloggvänner för en trevliga dagar. Och tack Patriksson Communication och Rodebjer som fixade så fin outfit till mig. Kände mig så fin i min gråa kostym. Är så glad över att ha upplevt detta. Ha en underbar dag! 🙂

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?