Jag måste lära mig

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra idag. Igår trodde jag att det skulle bli en riktigt jobbig dag men det blev det inte. Alltid kul när det är åt det hållet. Jag måste lära mig att ta lite lättare på saker. Både på jobbet och utanför jobbet.

Igår efter jobbet drog jag och Carl och handlade. Det blev en del kassar och på vägen hem bestämde vi oss för att stanna och äta glass. Så härligt! Det var liksom för varmt för att gå hem utan paus typ ?.

Idag är min sista jobbdag för veckan. Har jobbat lite extra för att få ihop det någorlunda. Nu kaffe. Ha en underbar dag ?.

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 8 augusti, 2018 / 08:38

  Känner att jag också måste lära mig att tänka mer positivt!

  • Maria
   8 augusti, 2018 / 09:01

   Ja det är lättare sagt än gjort det där 🙂

Kommentera