Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Väska
Linne
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Väska
Kjol
Klänning
Skinnkjol
Blus
Cape
Väska
Kavaj
Slacks
Skjorta
Bag
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Knytblus
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Kappa
Slipover
Kjol
Kavaj
Blus
Väska
Linne
Blus
Kofta
Byxor
Kavaj
Cardigan
Kofta
T-shirt
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kappa
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Tröja
Halsduk
Väska
Kofta
Blus
Kofta
Klänning
Kofta
Kjol
Sneakers
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Klännning
Klänning
Väska
Ankelboots
Väska
T-shirt
Slingbacks
Knytblus
Pullover
Väska
Väska
Kjol
Kavaj
Kjol
Kappa
Vit blus
Väska
Kavaj
Väska
Byxor
Basker
Skjorta
Klännning
Pullover
Väska
Pullover
Väst
Knytblus
Klänning
Byxor
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Linne
Väska
Jeans
Kostymbyxa
33   295
39   354
38   425
36   398
55   443

Ett till blombud

Hallå fina ni. Alltså hur fina vänner har inte jag? Igår när jag kom hem upptäckte jag att jag fått ett till blombud! Denna gång från Emma och Gustaf ? Så fint och jag blev så glad! Så bortskämd jag är ❤️.

Nu har jag ett litet lunchbreak i jobbet och har köpt mig en juice. Idag provade jag en från Joe & the juice med äpple, ingefära och avokado. God men misstänker att jag inte kommer att hålla mig mätt så himla länge. Köpte med en banan också som säkert kommer kunna mätta lite.

Tänk att det blev lite regn idag. Som tur är hann det sluta innan jag gick ut. Nu ska jag fortsätta här. Hoppas ni har en underbar onsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?