Första jobbdagen efter semester

Hej fina ni. Ojoj imorse stod klockan på 05.30 och det var ett tag sedan jag klev upp före klockan 9 nu. Känns ändå okej men saknar att kunna se Nyhetsmorgon. Det börjar visst klockan 7 nu när det fortfarande är sommar och semestertider. Idag blir det kontoret på förmiddagen och sedan jobb hemifrån då det kommer några som ska fixa lite saker här hemma.

Jag är glad över att jag fick en helg här hemma innan jobbet drar igång igen. Skönt att hinna landa lite och förbereda mentalt liksom. Mjukstartar med tredagars jobbvecka men siktar på att vara på kontoret klockan 07 då det är en del som jag ska hinna med.

Ha en underbar dag finingar!

Outfit: Tröja från Carin Wester // byxor från Zara // skor från Din Sko // solglasögon från Prada

Följ:
Share:

Kommentera