Annons: Shoppa min stil

Kofta
Byxor
Kjol
Väska
Skjorta
Skinnkjol
Kavaj
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Väska
Väst
Knytblus
Klänning
Kappa
Stövel
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Grå kavaj
Vit blus
Slingbacks
Linne
Kappa
Boots
Skjorta
Halsduk
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Kappa
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Sneakers
Kostymbyxa
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Blus
Jacka
Klänning
Ankelboots
Blus
Kavaj
Slacks
Kavaj
Kofta
Jacka
Kofta
Kappa
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
Kofta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Klänning
Cardigan
Pullover
Klänning
Tröja
Klännning
Väska
Klännning
Skjorta
Kappa
Kavaj
Bag
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Slipover
Kofta
Linne
Satinkjol
Klänning
Jeans
Linne
Klänning
Pälsjacka
Kjol
Kjol
T-shirt
Basker
Tröja
Cape
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kjol
Stickad klänning
T-shirt
Knytblus
Kjol
Kjol
Skjorta
Väska
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
Kjol
örhängen
Väska
Väska
Klänning
Blus
Kofta
Klänning
Kappa
Tröja
Väska
Kofta
Väska
Knytblus
Byxor
Väska
8   120
41   322
49   362
55   497
24   465

Ingen bra idé

Hej fina ni. Idag har jag haft en riktig fixardag med städning, uppackning och Tradera-försäljning. Tog mig även ut en sväng då vårt kylskåp ekade tomt och jag var tvungen att handla. Nu har jag precis sett filmen IT / DET. Ingen bra idé.

Jag älskade att se skräckfilmer med kompisar när jag var liten men nuförtiden blir jag rädd. Kanske har filmerna även blivit läskigare och mer välgjorda och “verkliga”. Carl påminner mig alltid om hur rädd jag brukar bli efter varje skräckfilm men jag hinner glömma det snabbt. Nu måste jag titta på en romantisk komedi för att kunna sova haha. Att jag aldrig lär mig!

Imorgon blir det en massa städning och förberedelser för jobb!:) Hoppas ni haft en underbar kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?