Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Slacks
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Kjol
Väska
Linne
Väst
Skinnkjol
Pullover
Väska
Satinkjol
Cape
Kappa
Cardigan
Skjorta
Klänning
T-shirt
Byxor
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Byxor
Kofta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Basker
Linne
T-shirt
Kofta
Blus
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Halsduk
Slipover
T-shirt
Vit blus
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Klännning
Väska
Väska
Knytblus
Pälsjacka
Tröja
Klänning
Kjol
Sneakers
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Skjorta
Kappa
Klänning
Grå kavaj
Väska
Kappa
Bag
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Knytblus
Kofta
Pullover
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Jeans
Linne
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
Klännning
T-shirt
Klänning
Blus
Kostymbyxa
Kappa
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
19   284
61   441
39   380
38   426
36   399

Reims i Champagne

Hej fina ni. Carl överraskade ju med att vi skulle åka från Paris till Champagne! Vi båda är intresserade av Champagne så det kändes verkligen hur kul som helst! Vi kom fram till staden Reims i Champagne ganska sent i tisdags kväll och på onsdag förmiddag hade Carl bokat in oss på en tur hos Champagnehuset Taittinger här i Reims. Vi fick gå ner i deras “caves” och lära oss om hela historien och tillverkningsprocessen. Mycket spännande och lärorikt. Efter den guidade turen fick vi även smaka på Taittinger Champagne och jag tycker verkligen att den är god! Så trevligt besök! ?

På eftermiddagen började jag faktiskt må riktigt dåligt. Ibland när jag har mens gör jag det, men inte varje gång. Mår illa och får kramper i magen. Vi la oss och vilade i en park och sedan började jag må bättre. Fler som har det så här?

Vi åt lunch och bokade sedan in oss på ännu en guidad tur och Champagneprovning hos Pommery. Även där fick vi gå ner i källaren och lära oss en massa om Pommery och hur den tillverkas. Pommery är tydligen de som var först med Brut Champagne som ju idag är det man gillar bäst.

Idag åker vi vidare från Reims till Ludes där vi ska bo på en Champagnegård och ska få en rundvandring och provning senare i eftermiddag. Ska bli så härligt! Älskar den här resan. Hoppas ni har en fin dag.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?