5   47
46   326
30   317
34   364

Nu åker vi till nästa stad

Hej finingar. Igår hade vi en härlig dag inne stan. Strosade runt i butiker, mest kedjorna, och var även till Notre Dame och tog några bilder utanför kyrkan. Fin! På eftermiddagen var vi båda faktiskt riktigt trötta så vi gick faktiskt tillbaka till hotellet och vilade i kanske en timme. Det var välbehövligt och sedan var vi pigga igen ?.

På kvällen skulle vi hitta ett mysigt matställe men det blev att vi gick och gick utan att hitta något vi kände för. Till slut bestämde vi oss bara för ett ställe och vi blev oerhört positivt överraskade. Där åt vi en trerätters middag och miljön var hur fin som helst! Mycket sammet, rött och guld. Vår servitör var riktigt flummig men jag kan älska sådant.

Idag åker vi faktiskt vidare. Carl köpte en resa till Paris och även CHAMPAGNE så dit åker vi idag. Spännande! Hoppas ni har en härlig dag! ?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?