5   47
46   326
30   317
34   364

Om min födelsedag i Paris

Hej fina ni. Tänkte berätta lite om min 30-årsdag i Paris. Fyllde ju igår och dagen hade faktiskt inte kunnat bli bättre än den blev. Vi började dagen med att gå på en utställning om Maison Margiela inklusive hans tid på Hermés. Jag som älskar mode och modehistoria var ju i himlen.

Vi strosade runt och jag gick in på den allra första Chanel-butiken och gjorde mitt allra första Chanel-köp (förutom second hand och skönhet). Det var för pengar jag lagt undan just för att köpa en fin 30-årspresent till mig själv. Det blev ett par örhängen, den minsta modellen. Servicen var underbar. Hade typ fem personer som hjälpte mig. De berättade om butikens historia och grattade mig även på födelsedagen ?.

Jag har bestämt att nästa gång jag får handla där är när jag fyller 40. Då kanske min drömväska men den kostar ju typ 40 000 ?. Örhängena kostade 3000 så lite skillnad…Så nöjd med mina örhängen i alla fall. Dom ska jag bära vid speciella tillfällen.

På kvällen åt vi middag på en fiskrestaurang där vi beställde in ett stort skaldjursfat med krabba, räkor, ostron med mera. Mums! Verkligen perfekt födelsedagsmiddag. Sedan tog vi även en tur i pariserhjul. Mycket romantiskt! ?. Vi avslutade kvällen med en drink på ett fint hotell. Vi hamnade där för att jag var sjukt kissnödig och det var enda öppna stället ? . Goda drinkar i alla fall! Och vilka miljöer, wow!

Min födelsedag hade inte kunnat bli bättre. Tack Carl som tog mig till Paris och ordnade en så perfekt dag ❤️??.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?