Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Kofta
Knytblus
Linne
Kappa
Vit blus
Väska
Väska
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Linne
Väska
Klännning
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Kjol
Klännning
Kappa
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kjol
Basker
Väska
Väska
Slacks
Knytblus
Skjorta
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
Byxor
Kjol
Blus
T-shirt
Cardigan
Byxor
Väska
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kjol
Pullover
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Satinkjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Blus
Kavaj
Bag
Linne
Väska
Jeans
Kofta
Halsduk
Kostymbyxa
Väska
Väska
Kofta
Väst
Blus
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Klänning
Kappa
Byxor
T-shirt
Tröja
Grå kavaj
Kavaj
Slipover
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Pullover
Pälsjacka
T-shirt
Knytblus
21   258
34   401
36   397
55   438
45   527

Firar 30-årsdagen i Paris

Hej fina ni. Som ni vet överraskade Carl mig med en resa för att fira min 30-årsdag. Vi hamnade i PARIS! ❤️ Jag fick veta resmålet när vi var vid gaten och jag blev så glad! Carl hade till och med vikt mitt boardingpass så jag inte skulle kunna se destinationen när vi gick igenom alla kontroller. Han är bäst!

Jag har varit i Paris en gång tidigare när jag var typ 13 eller 14, då med min bror och mina föräldrar. Jag är så glad över att vara tillbaka och har redan fått ett superbra intryck av staden. Vi kom fram vid fyratiden igår, checkade in på vårt mysiga och fina hotell som ligger mitt i smeten och sedan strosade vi runt i stan i flera timmar. Så pampiga byggnader och mysiga gator. Vi åt middag på en fransk restaurang som heter Le Brun. Jag åt paté till förrätt och råbiff till huvudrätt. Och till det champagne och rött vin.

Efter middagen gick vi till en bar och drack en drink. Så kul att bara sitta och titta på folk. Många är riktigt tjusiga. Älskar det. Idag är det min 30-årsdag och vi har precis ätit frukost. Snart ska vi ut och turista lite. De flesta affärer är stängda så vi tänkte besöka Eiffeltornet och gå på ett museum. Sedan tar vi dagen som den kommer. Det känns bra att vara 30 ❤️?.

Följ:

2 Kommentarer

 1. Daniella
  29 juli, 2018 / 18:32

  Kul att ni är i Paris. En av mina favoritstäder. Är gravid just nu men drömmer om att äta franska goda ostar, råbiff och ett gott glas vin till på någon mysig uteservering i Paris. Grattis på 30-årsdagen!

  • mariabusck
   7 augusti, 2018 / 11:57

   Åh ja jag älskade också Paris. Vill tillbaka 🙂

Kommentera


Söker du efter något?