1   11
23   321
30   311
34   362

Fina arbetskläder

Fina arbetskläder – blogginlägg i samarbete med Engelbert Strauss

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er!  Här på Gotland är det mycket härligt! Denna dag tänkte jag tipsa er om webbutiken Engelbert Strauss som erbjuder en massa fina arbetskläder på nätet, både för män och kvinnor.

Jag har själv arbetat inom vården i Hudiksvalls Kommun under ett par somrar när jag studerade och att ha bra arbetskläder var verkligen A och O. Modeintresserad som jag är fick kläderna såklart även gärna vara fina och plaggen fick gärna matcha varandra. Idag jobbar jag på kontor och kan ha kläder från H&M, Zara m.fl på jobbet men inom vård, restaurang, bygg med mera är det viktigare med rätt arbetskläder som är slitstarka och praktiska.

Oavsett användningsområde har Engelbert Strauss passande produkter med allt från slitstarka material till extrema jobb till praktiska och fina arbetskläder för jobb inom vård och restaurang. Plaggen kan enkelt matchas med varandra i olika kombinationer vilket ju är perfekt om man inte vill gå i exakt samma outfit varje dag. Man kan säga att de erbjuder workwear från topp till tå med allt från arbetskläder, arbetsskor, skyddsskor, skyddskläder och olika tillbehör.

Engelbert Strauss är ett familjeföretag och även medlem i Fair Wear Foundation som arbetar för att förbättra arbetsvillkoren inom textilindustrin. SÅ BRA <3.

fina arbetskläder

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?