5   47
46   326
30   317
34   364

Min 30-årsfest ❤️

Hej fina ni! Nu har jag varit frånvarande här i ett par dagar men det beror helt enkelt på att jag varit upptagen med att fira min 30-årsdag! Jag fyller först på söndag men hade festen i lördags i Hudiksvall på Ol-Jansgården där jag växte upp och där mina föräldrar fortfarande bor. Det blir svårt att sätta ord på allt men jag känner att jag verkligen fick min 30-årsfest precis som jag ville ha den! En massa släkt, vänner och grannar, livemusik, avslappnad stämning, lekar, logdans. Underbart! Och jag blir så glad över att höra att alla hade så kul!

Först var det bakning i bakstugan på dagen där det var ett tjugotal som var med. Så grymma alla var! Det blev både hällbröd och pizza som bakades. Själva festen började kl 18 med mingel och lekar. Sedan blev det middag med buffémat, quiz och livemusik. Sedan dansade vi hela natten till fyra på morgonen. Jag och Carl kom i säng vid fem tror jag.

Festen beskrivs bäst med bilder. TACK ALLA SOM VAR MED OCH FIRADE MIG!  Tänk att så många valde att ta ledigt, att spendera delar av semestern i Hudik och resa långt för att fira mig. Underbara människor <3. Extra tack till alla som hjälpte till före, under och efter festen. Och såklart livebandet Erika, Janne och William. Bästa! Succé!

Nu åker vi vidare till Gotland med en massa fina minnen för livet! 🙂 <3

 
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?