Båttur till Olmen i Hudiksvall

Hej finingar. Blir cirka ett blogginlägg om dagen nu när det är semester. Det får vara så. Igår tog vi en båttur till Olmen i Hudiksvall från Saltvik där vi har båten. Det är alltid kaos när vi ska komma iväg men när vi väl var ute var det mycket härligt! Vi stannade till vid Olmen och jag och Carl kunde ha en egen liten ö där. Vi fick ha vår strand helt för oss själva även om ett annat gäng gick i land där men gick vidare in i skogen.

Älskar miljöerna här i Hälsingland. My happy place. Det är varmt och torrt och baksidan är att bönderna och djuren får det oerhört svårt och det har även blivit allvarliga skogsbränder i länet. Hoppas hoppas de får kontroll på bränderna och kan stoppa dom. En veckas regn hade ju inte varit fel faktiskt.

Idag blir ännu en supervarm dag och vi ska åka och storhandla inför festen. Hoppas ni får en underbar dag! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera