Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Kavaj
Halsduk
Slacks
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Vit blus
Byxor
Kjol
Kavaj
Linne
Klännning
Linne
Byxor
Kofta
Klännning
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Kappa
Skjorta
Sneakers
Väska
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kofta
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Tröja
Klänning
Pullover
Klänning
Kofta
Cardigan
Väska
T-shirt
Ankelboots
Väska
Slipover
Kostymbyxa
Bag
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
Väst
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kavaj
Slingbacks
Väska
Skjorta
Blus
Kappa
Klänning
Väska
Knytblus
Kappa
Väska
Kavaj
Väska
Linne
Blus
Kavaj
Jeans
Pullover
Väska
Kjol
Kavaj
Kappa
Skjorta
Byxor
Väska
Väska
Väska
Blus
Klänning
Kappa
T-shirt
Kjol
T-shirt
Basker
Kavaj
Pullover
Väska
T-shirt
Grå kavaj
Skjorta
Knytblus
Knytblus
Väska
Kavaj
17   183
33   356
36   393
54   435
44   524

Båttur och förberedelser

Hej fina ni. Solen och värmen håller i sig. Dock hade regn inte suttit fel, stackars alla bönder, djur, äldre och andra som lider av detta. Dagens plan är att åka ut med båten till Olmen för att sola och bada. Det ska bli riktigt härligt!

Jag älskar att åka båt och varje gång tänker jag att jag vill ha båt när jag åker. Dock skulle jag aldrig våga köra själv tror jag ?. I eftermiddag ska vi hem till grannarna som är musiker och ska spela lite på min fest. De är så grymma! ?? Vi ska planera lite 🙂 Ikväll blir det mer förberedelser.

Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?