”Ni har tagit 2000 bilder på en halvtimme”

Hej fina ni. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna för att fota och sedan hänga lite. Vi hittade en övergiven järnväg som vi fotade vid. Vi höll på i kanske en timme. Sedan satte vi oss på trädäcket vid Malmö Live och drack kaffe och umgicks. Alltid lika mysigt!

Vid halv sju kom Carl hem och vi hade lite date night. Vid tiotiden gick vi en promenad till Ribban där Carl även passade på att bada. Det var verkligen en så himla fin kväll i Malmö! På vägen hem stannade vi till på Care of för en drink. Jag fick en så himla bra start på min semester! ?

Imorse vaknade vi vid niotiden och jag visade Carl bilderna som jag och Anna hade tagit. Hans reaktion var “alltså ni har tagit två tusen bilder på en halvtimme. Inte ens folk som reser jorden runt på ett år tar så många!”. ? Haha ja det är en del bilder att gå igenom nu ?.

Nu sitter vi på Snälltåget och ska till Hudiksvall. Vår resa är helt galen med typ fyra byten så vi kommer inte fram förrän vid halv ett inatt. Men men, lätt värt det! Ska bli mysigt att semestra lite i Hälsingland. Finaste platsen! Hoppa ni får en underbar lördag! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera