Uniflex bemanning – bemanningsföretag

Blogginlägg i samarbete med Uniflex bemanning

Hej mina fina läsare. Hoppas ni har en härlig fredag. Solen skiner ( i alla fall här i Malmö) och jag jobbar min sista arbetsdag innan semester. Känner mig verkligen så himla pepp! Nu till temat för det här blogginlägget. Idag tänkte jag nämligen tipsa er om Uniflex bemanning som är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder och jobbar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal.

Affärsidén hos Uniflex Bemanning är att vara bäst på att förse företag och organisationer med rätt kompetens utifrån det behov som de har. Det kan vara att de behöver personal tillfälligt eller så vill de ha personal för permanent anställning. Mer om deras tjänster inom bemanning och rekrytering nedan.

Inom bemanning jobbar Uniflex processtyrt utifrån en modell de själva tagit fram. Modellen består av 15 års samlad erfarenhet inom branschen och med den har man nått stor framgång. Man kan beskriva den som en sammanfattning av hur de arbetar som företag och hur de med sin kunskap och trygghet hjälper sina kunder att hitta de lösningar och konsulter för bemanning som är bäst för just dom utifrån deras aktuella behov.

 

Yrkesområden – tjänster för bemanning

Yrkesområdena som är i fokus för Uniflex Bemanning är industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Nedan beskrivs de tjänster som Uniflex bemannar för företagen:

Industrisektorn: Montörer, produktionspersonal och kvalitetskontrollanter är exempel på tjänster inom industri

Logistiksektorn: några exempel på tjänster inom logistik är truckförare och lagerpersonal

Byggsektorn: exempel på tjänster inom bygg är byggare, snickare och målare

Kontor & Administration: Här är några exempel telefonister, receptionister och växelpersonal

Försäljning och kundservice: Här är några exempel kundtjänstpersonal och innesäljare

 

Så oavsett om du är företag som söker personal inom dessa områden eller jobbsökande inom dessa sektorer så spana in Uniflex bemanning som är både enkelt och effektivt! 🙂 Nu ska jag jobba vidare här. Jag hoppas att ni får en fortsatt fin och solig fredag! 🙂

uniflex bemanning

Följ:
Share:

Kommentera