Nya vänner i vuxen ålder

God morgon alla fina läsare. Äntligen sista jobbdagen och sen tre veckors SEMESTER! Så härligt! Idag blir det mest att förbereda lite annonser som kan gå ut när jag är ledig. Sedan skrev jag klart en artikel igår så idag hinner jag nog hjälpa en kollega som jobbar hårt med något administrativt nu.

Efter jobb ska ni som jag vet träffa Anna för att fota och ha lite After work. Vi kör lite olika outfits så vi har ett lager nu när vi inte kan ses och fota på länge :). Är så glad att jag och Anna hittat varandra. I början träffades vi bara på bloggevents och sen började vi fota tillsammans och nu är hon en av mina bästa vänner som jag kan prata med om allt. Det går att hitta nya vänner även i vuxen ålder ❤️. Jag har ju haft turen att hitta flera!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!:)

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 13 juli, 2018 / 10:11

  Aw verkligen, håller med dig. Det är så svårt att hitta bra vänner i vuxen ålder och jag känner verkligen att vi kommit varandra så nära och hittat varandra. Det känns extra kul att ha dig som min bästa vän och dessutom bloggare. Vi delar så mycket roligt tillsammans.

  • Maria
   13 juli, 2018 / 11:17

   Åh blir så glad över ditt kärleksbrev ?? Ses senare! ❤️❤️❤️

Kommentera