Tips på personliga presenter

Tips på personliga presenter – Blogginlägg i samarbete med Getpersonal.se

Hej mina fina läsare. Jag tänkte dela med mig av ett tips på personliga presenter då det ju verkligen är högsäsong för dop, bröllop och andra festligheter, särskilt nu under sommaren. Hos webbutiken Getpersonal.se hittar man en massa fina presentartiklar, prylar och smycken med gravyr som passar perfekt om man vill ge bort personliga presenter.

Själva konceptet och affärsidén hos Getpersonal.se bygger på att vi som handlar själva ska kunna välja gravyr för att kunna köpa en riktigt personlig present till oss själva eller andra. Du kanske känner någon nära som fyller år, ska konfirmeras, gifta sig eller döpas som du vill ge något unikt till :). Jag tror verkligen att det uppskattas av mottagaren, särskilt om det är nogit som personen kommer att kunna ha länge, kanske hela livet.

Det som är bra med Getpersonal.se är att det verkligen finns något för alla där, oavsett tillfälle och mottagarens intresse. Allt från Champagneglas och ljuslyktor till skovårdslådor och dogtags. Jag har själv flera bröllop och födelsedagsfester som jag ska gå på nu i sommar och senare i höst och nedan delar jag några tips på personliga presenter som jag fastnat för hos Getpersonal.se. Hitta dina egna favoriter i webbutiken :). Ha en underbar kväll!

Tips på personliga presenter

Termosmugg Eva Solo Marble Grey

Hur snygg är inte denna termosmugg från Eva Solo i färgen marble grey?
Håller både värme och kyla perfekt. Man väljer gravyrtext som fästs precis mitt på
termosmuggen och man kan enkelt justera typsnitt, textstorlek med mera.

 

Ljuslykta LSA Lotta
De erbjuder även flera lyktor och denan fastnade jag verkligen för.
Där kan man gravera en valfri text i vitt som man kan välja
om den ska vara på glasdelen eller på foten av lyktan.
Så stilrent
men ändå personligt och unikt.

Champagneglas Riedel Vinum Cuvée Prestige 2-pack
Ni som känner mig vet ju att jag älskar Champagne och jag fick ett
graverat Champagneglas i present när jag tog studenten. En favorit
och verkligen tips på personliga presenter som passar mig.

 

 

 

 

 

 

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 22 juli, 2018 / 12:07

  Kan tipsa om att en termosmugg fungerar ypperligt att ha med på resa, speciellt om man ska resa både i varmt och kallt klimat under samma period 🙂

  • mariabusck
   7 augusti, 2018 / 11:57

   Tack för tips 🙂

Kommentera