Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skinnkjol
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Basker
Kjol
Kofta
Kavaj
Pullover
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
Halsduk
Kjol
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klännning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Kjol
Jeans
Tröja
Kavaj
Väska
Kappa
Skjortklänning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Vit blus
Jacka
Väska
Kofta
Bag
Klänning
Halsduk
Klänning
T-shirt
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Knytblus
Slingbacks
Klänning
Pullover
Väska
örhängen
Jacka
Klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Sneakers
Stickad klänning
Kostymbyxa
Kappa
Blus
Stövel
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Klänning
Slipover
Linne
Väska
Väska
Linne
Klänning
Väska
Byxor
Kavaj
Kjol
Kappa
T-shirt
T-shirt
Byxor
Tröja
Kavaj
Knytblus
Kappa
Kofta
Skjorta
Tröja
Kavaj
Byxor
Klännning
Pullover
Blus
Klänning
Knytblus
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kjol
Väska
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Klänning
Blus
Kofta
Kofta
Väst
Boots
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Klänning
Cape
T-shirt
Kjol
Blus
Cardigan
Väska
Slacks
Väska
39   328
43   406
49   377
55   510
24   470

Svart datorväska i läder

Svart datorväska i läder – Blogginlägg i samarbete med Bagasi

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er denna torsdag. Här i Malmö skiner solen och centrala Malmö kryllar av människor som har semester! Jag får vänta två dagar till på min 🙂 Nu till något annat. För någon vecka sedan fick jag hem något som jag länge känt att jag vill ha, en svart datorväska i läder. Hittills har jag använt en vanlig stor handväska för min laptop och ett fodral som jag fått låna av Carl runt själva laptopen vilket inte känts optimalt.

Jag kan säga att det tagit sin tid att hitta den perfekta datorväskan. Jag har varit på jakt efter en som både är snygg och praktisk, gärna unisex. Eftersom jag tänkt använda den på vardagarna när jag jobbar har jag även velat att den ska ha fack för annat än själva laptopen såsom min iPhone, plånbok, liten necessär med mera. Min nya, en svart datorväska i läder, känns helt perfekt för mig och passar verkligen min stil. Den kommer från en webbutik som heter Bagasi.se som förutom datorväskor i läder har en massa stilrena weekend-väskor, ryggsäckar, skötväskor med mera. Tips! Just denna, en svart datorväska i läder, hos Bagasi har två rymliga fack och sedan några mindre fack. Det finns även en smal justerbar axelrem till den som kan vara skönt att använda ibland.

Något jag gillar med väskorna från Bagasi är att de är unisex  och Carl verkade faktiskt lite avis när han såg min nya datorväska så jag får väl hålla hårt i den helt enkelt! Nedan en massa bilder som Anna tog på mig härom veckan där jag invigde min nya laptopväska. Det var så härligt väder och efter vår fotosession gick vi ut och åt och drack drinkar på Kasai in the sky :).

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en underbar dag!

 

 

 

 


Följ:
Dela

2 Kommentarer

    • Maria
      12 juli, 2018 / 13:54

      Tack! Älskar den ?

Kommentera


Söker du efter något?