47   271
2   138
24   239
26   260

När man får oväntat besök

Hej fina ni. Hoppas ni haft en bra torsdag! Nu återstår bara åtta timmars jobb imorgon innan semester! Det känns så overkligt och ska bli så skönt! Jag kommer i och för sig jobba lite med blogg/Instagram men det är ju framför allt en hobby ?.

Ikväll har vi packat så vi kan ta det lite lugnt imorgon när det är fredag. Jag ska träffa Anna en sväng efter jobb och sedan ska jag och Carl äta middag och ha en rätt lugn fredagskväll. Fira in semestern lite.

En kul sak som hände ikväll var att grannens katt plötsligt kom in i vår lägenhet. När man får oväntat besök liksom ?. Jag älskar katter så jag blev jätteglad. Den var dock inte så kelig tyvärr utan verkade mest vilja upptäcka vad som fanns här…

Nu sova. God natt alla ni som följer! ?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?