Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kavaj
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
T-shirt
Slipover
Kavaj
Blus
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Klänning
Linne
Kofta
Kofta
Kjol
Skjorta
Klännning
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Bag
Väska
Väska
Kofta
Blus
Klänning
Kjol
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Knytblus
Byxor
Pullover
Skjorta
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Halsduk
Väska
Tröja
Ankelboots
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kappa
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kofta
Slingbacks
Klänning
Satinkjol
Linne
Kavaj
Väska
Jeans
Klänning
Kavaj
Sneakers
Väska
Knytblus
Kappa
Väska
Skjorta
Pullover
Blus
Kavaj
Stickad klänning
Pullover
T-shirt
Väst
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Slacks
Kappa
Väska
Blus
Väska
Väska
Skinnkjol
Skjortklänning
Kostymbyxa
Basker
Väska
Vit blus
Klänning
T-shirt
T-shirt
Klänning
Pälsjacka
Väska
Byxor
Väska
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kavaj
Cardigan
Kofta
Kappa
Cape
Klänning
11   112
39   280
44   433
37   410
38   415

Bra flickvän?

Hej finingar. Nu har jag gått från dålig flickvän till bra flickvän. Ni som läste mitt tidigare inlägg vet att jag låg lite på minus när jag glömde bort när Carl fyllde år och inte köpte någon present. Eller Carl har aldrig sagt något om det men eftersom han alltid uppvaktar mig och ger mig bra presenter när jag fyller år kände jag själv att jag låg på minus. Idag hamnade jag på plus igen, eller i alla fall plus minus noll, när jag köpte presenter och handlade middag. Han blev mycket glad. Köpte en cykelgrej och en upplevelsegrej. ❤️

Nu sitter vi och tittar på fotboll och Carl leker med sin cykelgrej. Nån cykeldator med pulsmätare / pulsband. Vet inte helt hur man ska använda dom men han verkar glad i alla fall och det är huvudsaken ??.

Dagen har varit mycket bra. Det blev en spontan lunch med Anna på Holy Greens då hon var i stan. Efter att vi ätit gick vi även en sväng på Hansa och doftade på och testade parfymer. Vi testade så många att jag hade ont i huvudet sedan på eftermiddagen av alla starka dofter ?. Kan i och för sig bero på vätskebrist också…

Ha en underbar kväll fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?