Bra flickvän?

Hej finingar. Nu har jag gått från dålig flickvän till bra flickvän. Ni som läste mitt tidigare inlägg vet att jag låg lite på minus när jag glömde bort när Carl fyllde år och inte köpte någon present. Eller Carl har aldrig sagt något om det men eftersom han alltid uppvaktar mig och ger mig bra presenter när jag fyller år kände jag själv att jag låg på minus. Idag hamnade jag på plus igen, eller i alla fall plus minus noll, när jag köpte presenter och handlade middag. Han blev mycket glad. Köpte en cykelgrej och en upplevelsegrej. ❤️

Nu sitter vi och tittar på fotboll och Carl leker med sin cykelgrej. Nån cykeldator med pulsmätare / pulsband. Vet inte helt hur man ska använda dom men han verkar glad i alla fall och det är huvudsaken ??.

Dagen har varit mycket bra. Det blev en spontan lunch med Anna på Holy Greens då hon var i stan. Efter att vi ätit gick vi även en sväng på Hansa och doftade på och testade parfymer. Vi testade så många att jag hade ont i huvudet sedan på eftermiddagen av alla starka dofter ?. Kan i och för sig bero på vätskebrist också…

Ha en underbar kväll fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera