27   239
33   303
35   352
35   343

Semesterplanerna

Gid morgon finingar. Idag klev Carl upp först för att cykla en del av sträckan till jobbet i Köpenhamn. Han har så mycket energi. Så grym! Jag känner mig utvilad idag igen, känns som att jag slappnar av på ett annat sätt nu när semestern är så nära. Även Carl har märkt att jag är mer avslappnad och pigg efter jobb på vardagarna ?.

Idag blir det kontoret och sedan måste jag faktiskt köpa en massa underkläder. Sen hem och börja packa. Vi åker till Hudiksvall i helgen (kanske med stopp i Mantorp) och kommer vara där i lite mer än en vecka. Sedan åker vi direkt till Gotland så totalt är vi borta två veckor innan vi kommer hem. Lär behövas en del packning helt enkelt. Vår tredje vecka spenderas på hemlig plats. Eller Carl vet ju men inte jag ännu. Så spännande!

Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Trevlig dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?