27   239
33   303
35   352
35   343

”Jag var tvungen att stanna dig”

Hej finingar. Idag hände en lite random grej. På väg hem från jobbet när jag gick över Stortorget med hög musik i öronen kommer plötsligt en man ifatt mig och knackar mig på axeln. Jag tar ur lurarna och han säger typ att “förlåt för att det är är lite konstigt men jag var bara tvungen att stanna dig. Du har så snygg stil och verkligen bra hållning!”.

Kul med hållningen med tanke på att kollegorna ofta påpekar att jag verkligen inte har det när jag sitter vid min kontorsplats ?. Vi pratade i kanske en minut, sen gick jag hem.

Då Carl inte skulle komma hem förrän vid sju bestämde jag mig för att gå ut på en promenad. Vädret såg okej ut men efter kanske tio minuter började det spöregna. Alltså det regnade så sjukt mycket under i stort sett hela min 50 min långa promenad. Jag var helt genomblöt när jag kom hem. Nu har vi precis ätit och tittar på fotbollsmatchen mellan Frankrike och Belgien. Eller jag slötittar, mitt intresse för fotbolls-VM dog lite efter att Sverige åkte ut…

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?