Annons: Shoppa min stil

Väska
Linne
Kappa
Väska
Väska
Basker
Skjorta
Linne
Blus
Väska
Blus
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Knytblus
Kofta
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Cape
Väska
Kappa
Slacks
Byxor
Kofta
Skinnkjol
Vit blus
Blus
Kavaj
Klänning
Byxor
Jeans
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Knytblus
Kappa
Väska
Kappa
Slingbacks
Kjol
Väska
Satinkjol
Blus
Kofta
Kavaj
Linne
Tröja
Sneakers
Väst
Väska
Kappa
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kappa
T-shirt
Kavaj
Grå kavaj
Pullover
Kjol
Väska
Kofta
Kofta
Klännning
Slipover
Klänning
Halsduk
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kjol
T-shirt
Väska
Väska
Byxor
Pullover
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Pälsjacka
Klännning
T-shirt
Pullover
Bag
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kostymbyxa
T-shirt
Väska
Väska
Väska
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

”Jag var tvungen att stanna dig”

Hej finingar. Idag hände en lite random grej. På väg hem från jobbet när jag gick över Stortorget med hög musik i öronen kommer plötsligt en man ifatt mig och knackar mig på axeln. Jag tar ur lurarna och han säger typ att “förlåt för att det är är lite konstigt men jag var bara tvungen att stanna dig. Du har så snygg stil och verkligen bra hållning!”.

Kul med hållningen med tanke på att kollegorna ofta påpekar att jag verkligen inte har det när jag sitter vid min kontorsplats ?. Vi pratade i kanske en minut, sen gick jag hem.

Då Carl inte skulle komma hem förrän vid sju bestämde jag mig för att gå ut på en promenad. Vädret såg okej ut men efter kanske tio minuter började det spöregna. Alltså det regnade så sjukt mycket under i stort sett hela min 50 min långa promenad. Jag var helt genomblöt när jag kom hem. Nu har vi precis ätit och tittar på fotbollsmatchen mellan Frankrike och Belgien. Eller jag slötittar, mitt intresse för fotbolls-VM dog lite efter att Sverige åkte ut…

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?