Pasqua Sanzeno Chardonnay – vitt boxvin till sommarfesten

Pasqua Sanzeno Chardonnay – vitt boxvin till sommarfesten

Hej fina ni. För några veckor sedan hade vi lite förfest här hemma med vin och mingel på innergården. Där bjöd vi bland annat på Pasqua Sanzeno Chardonnay som är ett vitt boxvin som passar perfekt till sommarfesten. Hur trevligt är det inte på sommaren att styra upp mingel, fester och middagar och då är ju dryck och tilltugg oerhört viktigt och man måste hitta något som passar till just det tillfället.

Pasqua Sanzeno Chardonnay är ett italienskt torrt och fruktigt vitt vin på box. Vinet passar perfekt som mingeldryck på sommaren tillsammans med mingelmat och/eller buffémat med mycket grön, fisk och skaldjur. Vinet har en fruktig doft med inslag av persika, päron och citrus. Smakerna är fruktiga och fräscha med inslag av päron, vanilj och tropiska frukter.

Boxen finns att köpa på Systembolaget 🙂

Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera