Annons: Shoppa min stil

Klännning
Tröja
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Skjorta
Boots
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Väska
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
örhängen
Skjorta
Kavaj
Slacks
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Blus
Väska
Cardigan
Kavaj
Linne
Kofta
Kofta
Kappa
Satinkjol
Väska
Väska
Väska
Väska
Väska
Kappa
T-shirt
Kjol
Grå kavaj
Kofta
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Stövel
Väska
Väst
Cape
Bag
Linne
Kavaj
Pälsjacka
Skjorta
Klänning
Kavaj
Tröja
Klänning
Skjorta
Kavaj
Byxor
Klänning
Kappa
Skjorta
Väska
Kjol
Ankelboots
Halsduk
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Pullover
Sneakers
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Knytblus
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Pullover
Vit blus
Kofta
Kjol
Kappa
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Basker
Knytblus
Jacka
Jeans
Halsduk
T-shirt
Klännning
Väska
Blus
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Blus
Kjol
Kofta
Byxor
Pullover
Väska
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Jacka
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
Blus
Klänning
Linne
Slipover
Kofta
Kavaj
Byxor
Slingbacks
Klänning
T-shirt
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kostymbyxa
Kavaj
31   243
41   383
41   473
44   477
50   394

Dagens problem

Hej fina ni. Idag efter jobbet tog jag mig äntligen till gymmet och kände mig taggad på ett pass på löpbandet. Det kändes bra till en början men sedan kom dagens problem. Först kände jag att jag hade skavsår vilket gjorde att jag var tvungen att springa ganska långsamt. Sedan fick jag ont i knäna så totalt sprang jag bara tjugo minuter men det är ju alltid nåt! Trodde det skulle hjälpa med nya löparskor men nej…

När jag kom hem låg senaste Elle innanför brevinkastet och det blir man ju alltid glad över. Har precis hunnit läsa klart det förra numret så perfekt att få det nya nu. Carl skulle egentligen på volleyboll men skippar den så nu ska vi äta middag tillsammans. Det blir rester från gårdagens tacos. Mums!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?