Taco söndag

Hej fina ni. Man har fått färg idag faktiskt. Mycket bra! Brände mig inte utan fick bara brun färg. Nice! Har lärt mig det här med att använda solskydd den hårda vägen. Efter stranden cyklade vi iväg till Caroli för att handla mat och hämta ut varsitt paket. Nu har vi ätit tacos och sett ett avsnitt Peaky Blinders. Jag är så mätt! Älskar plockmat så tacos är en klar favorit för mig.

Jag passade även på att göra en ansiktsmask ikväll. Man ser ju lite ut som Hannbal när man har mask på sig men hyn mår mycket bra efteråt.

Nu väntar en veckas jobb och sen semester. Denna vecka har jag än så länge inte så mycket planer efter jobb och det känns skönt. Det lär dyka upp aktiviteter tror jag men jag måste även planera lite till festen och packa.

Nu sova. God natt finingar!

Följ:
Share:

Kommentera