Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Klännning
Kofta
Kofta
Byxor
Linne
Klänning
Satinkjol
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Skinnkjol
Vit blus
Kappa
Blus
Kofta
Klänning
Slipover
Kjol
Kappa
Blus
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Tröja
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Ankelboots
Väska
Väska
Blus
Klänning
Pullover
Klänning
Bag
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kappa
Stickad klänning
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Pullover
Knytblus
Blus
Sneakers
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Klännning
Kavaj
Linne
Skjorta
T-shirt
Byxor
Slacks
Linne
Kavaj
Kavaj
Basker
Jacka
Cardigan
Jeans
Väska
Kavaj
Kofta
Slingbacks
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Byxor
T-shirt
Grå kavaj
Väst
Knytblus
Pullover
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Tröja
Klänning
Väska
Knytblus
T-shirt
Kofta
Cape
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Halsduk
Pälsjacka
Väska
Skjortklänning
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
15   237
35   418
45   445
40   401
46   447

Ribban beach i Malmö

Hej fina ni. Idag efter att vi sagt hej då till Johnny och Stefan så cyklade vi bort till Ribban beach i Malmö. Vilken lyx att ha en strand typ mitt i stan och även nära där vi bor. Det pågick en beachvolleybollturnering så självklart stannade vi till där då Carl kände flera som var med. Sedan la vi oss på stranden.

Jag passade på att inviga min vita baddräkt men jag har riktigt svårt att känna mig bekväm på en strand bland en massa människor. Föredrar att sola på en avskild plats själv. Gillar helt enkelt inte att ha bikini / baddräkt bland folk. Det är jag nog inte ensam om men jag önskar verkligen att jag kunde känna mig bekväm.

Vi låg och solade på stranden i kanske en och en halv timme. Jag använde min nya sololja från Vichy Nordic och lyssnade på min ljudbok. Läste även senaste Elle som jag inte haft tid till tidigare. Nu har vi varit och handlat och ska äta tacos senare ikväll. Så gott! Nästa vecka är sista jobbveckan innan tre veckors semester ❤️.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?