46   270
2   139
24   239
26   260

Xperience salong i Malmö

Hej fina ni. Nu tänkte jag berätta om mitt senaste besök hos Xperience salong i Malmö, eller Xperience Lailas Luxury Salon som är det fullständiga namnet. Jag är så glad att jag verkligen hittat rätt frisör. Hos Xperience salong i Malmö blir jag alltid nöjd och de skapar magi med mitt hår.

Som ni kanske vet gjorde jag ljusa slingor i mitt hår för ett par månader sedan. Jag hade sedan dess hunnit få en rejäl utväxt. Både jag och Laila har haft fullt upp med jobb och annat så det har varit riktigt svårt att hitta en tid för att klippa slitna toppar och färga slingor i utväxten. Nu hittade vi båda en lucka som funkade men det var ändå begränsat med tid så vi fick göra det bästa av situationen. Laila berättade att hon aldrig klippt och slingat på så kort tid som hon gjorde den här gången haha 🙂

En positiv sak som Laila sa när vi började klippa mitt hår var att kvalitén på mitt hår blivit riktigt bra . Jag är säker på att det är tack vare Xperience salong i Malmö och även hårvårdsprodukterna från Caviar. Jag började använda Caviar efter att de tipsade mig om att de skulle passa bra för mitt hår. Roligt med glada nyheter! Nu hoppas jag att jag snart kan få ett långt svall á la Victoria’s Secret Fashion Show. Jag känner att vi kommit en bra bit!

Alla som jobbar på Xperience salong i Malmö är så himla gulliga och trevliga…

…och de har tillsammans ett riktigt bra och brett utbud! Klippning, färgning, festfrisyrer, make-up, kroppsmassage och röstmassage. Medan vi väntade på att färgen skulle ta passade Laila på att sminka mig och det behövdes verkligen då jag jobbat mycket den här veckan, sovit sisådär och säkerligen ser ganska sliten ut. Och vilken skillnad det blev! Jag kan så himla lite om smink och tror aldrig jag blivit sminkad på salong tidigare så det var så kul att se vilken skillnad Laila kunde göra. Så fint!

Och jag blev också så nöjd med håret! Vilket lyft både genom att vi klippte bort de slitna topparna (bara ett par centimeter), färgade håret och som final touch snygg make up! Det passade ju bra att jag skulle på tjejmiddag i Köpenhamn sen på kvällen och frisyren och make-upen höll i sig bra!:)

Alla som drömmer om att hitta den perfekta frisören, gå till Xperience salong i Malmö! Vilka proffs. Brukar alltid rekommendera alla mina vänner och bekanta att gå dit och alla som gjort det har aldrig gått någon annanstans sedan. Det förstår jag och det kommer aldrig jag heller göra!:)

 

Bilder från mitt besök hos Xperience

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?