46   270
2   139
24   239
26   260

Nærvær i Köpenhamn

Restsurang Nærvær i Köpenhamn

Hej fina. Ojoj igår var det en intensiv dag. Hann besöka min frisör men hade sjukt mycket på jobbet så det blev lite stressigt att hinna med allt innan jag skulle möta upp Charlotta och Katy på restaurang och vinbar Nærvær i Köpenhamn. Så mysigt ställe! Hoppade av tåget vid Christianshavn och promenerade till Nærvær i Köpenhamn därifrån.

Det var så kul att träffa Charlotta och Katy. Det blev en riktigt trevlig kväll. Nu är det bara två veckor kvar till mitt 30-årsfirande så nästa gång vi ses är vi i Hudiksvall. Så lite om själva restaurangen då. Vi valde att beställa en meny där vi fick in sex små rätter, bland annat råbiff och ceviche. Mums. Allt var mycket gott. Sedan var det en efterrätt också där vi skulle komma på vilka smaker den innehöll. Tror vi satte några i alla fall.

Riktigt mysigt ställe! Rekommenderar Nærvær i Köpenhamn, särskilt på sommaren när man kan sitta ute precis vid vattnet. Nu kaffe. Ha en underbar fredag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?