Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Väska
Väska
T-shirt
Pullover
Basker
Kavaj
Väska
Pullover
Pullover
Linne
Blus
Kjol
Knytblus
Pullover
Väska
Kofta
T-shirt
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Byxor
Klänning
Kappa
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Vit blus
Tröja
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Kavaj
Bag
Klännning
Skjorta
Kappa
Kofta
Jeans
Kappa
Knytblus
Väska
Ankelboots
Skjorta
Slingbacks
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
Kostymbyxa
Väst
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Cape
Kofta
Väska
Cardigan
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Slipover
Kappa
Sneakers
Kavaj
Grå kavaj
Linne
Kappa
Knytblus
Blus
Väska
Satinkjol
Blus
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Byxor
Slacks
Klänning
Halsduk
Blus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kofta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Klännning
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Kappa
19   282
61   438
39   380
38   426
36   399

Är ju ändå min 30th birthday month ?

Hej fina ni. Carl är på after work och jag är hemma och städar garderoben varvat med dricker vin och ser Sex and the city. Efter jobbet passade jag på att strosa lite i stan och hamnade på Afound där jag köpte en somrig smårutig lite längre kjol med volanger för 50 kronor! Vilket fynd! Älskar Afound. Den här kjolen kommer jag använda mycket i sommar.

Sedan gick jag till Hansa och köpte smink och unnade mig även en mascara, eyeliner och make up remover för ögon på Chanel. Det är ju ändå min 30th birthday month nu ??. Nu ska jag fortsätta röja här hemma och försöka lägga ut lite kläder till försäljning. Ha en underbar kväll finingar!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?