Kasai in the sky i Malmö

Kasai in the sky i Malmö

Hej finingar. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna för att fota lite och sedan satte vi oss på nya restaurangen Kasai in the sky för att äta middag. Den ligger i huset Studio och har en superhärlig takterass där vi satte oss. Kasai är en japansk restaurang som finns i både Stockholm och Malmö och jag verkligen älskade maten.

Jag och Anna satte oss såklart på uteserveringen då det var soligt och varmt ute. Anna valde att äta sushi och jag åt ryggbiff. Mycket gott! Dock fick Anna maten långt före mig så lite dålig tajming där men hon väntade så vi kunde äta tillsammans. Som kompensation fick vi extra sallad. Vi fick cava i vanliga vinglas men sedan fick vi rätt glas när vi beställde nästa gång.

Maten var god och atmosfären härlig och personalen kompenserade oss bra för det som missades ❤️. Kasai in the sky känns som en perfekt plats för en after work på sommaren.

Följ:
Share:

Kommentera